lördag 3 september 2011

Get out the way me and my crew,

Okej, så himla mycket som har hänt. Ska försöka ta allt från början.

Efter att jag landat och gått igenom imigrationen utan några större problem och sovit en natt i Boston åkte jag vidare till Amherst. Vid bussbytet i Springfield mötte jag upp med Anna. Vi tog oss utan problem fram till hotellet och checkade in.

Staden Amherst är verligen så som man tänkt sig på många sätt. Den har en färgglad huvudgata full med barer och restauranger ocgh vi valde att besöka Julies. Maten var inte så speciell och portionerna var enorma. Vi tittade även på lägenheten vi ville ha (och fick).

Dagen efter utnyttjades främst till att titta på the weather chanels försök till att överdramatisera Irenes framkomst. I Amherst märktes den främst i mängden regn och några vindpustar, inte alls som på tv helt enkelt.

Dag 3 hyrde vi en bil och körde runt och handlade saker man kan behöva som inte fick plats i 23 kg resväska, typ lakan och handukar samt rengöringsmedel till lägenheten. På vägen hem fäller Anna kommentaren det hade varit lite kul att bli stoppad av polisen så som i filmerna. Ca 10 sek senare börjar det flasha blåljus bakom oss. Vi hade precis innan försökt tanka bilen på en station som var stängd, men vi tänkte att precis som i Sverige kan man betala med kort och tanka iaf. Det kan man inte i USA och polisen trodde att vi försökt stjäla bensin. Vi försökte förklara och det slutade med att polisen började skratta och körde iväg.
Inga kommentarer: